Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ EL PACK A.E KATA Π.Α.ΜΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΚΕ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ EL PACK

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τις τελευταίες ημέρες το σωματείο μας και ειδικά ο Πρόεδρος του σωματείου μας δεχόμαστε μία άνευ προηγουμένου επίθεση από το ΠΑΜΕ με μπροστάρη τον Αγγελόπουλο (του οποίου τα άπλυτα πολλές φορές τα έχει βγάλει στην φόρα ο Πρόεδρος του σωματείου) για δήθεν Απεργοσπασία στις 23/02/2011.
Στις 23/02/2011 η απεργία στο εργοστάσιο ήταν καθολική, κανείς εργαζόμενος δεν πήγε στην δουλειά, είτε ήταν μέλος, είτε όχι του συνδικάτου.
Στον χώρο του εργοστασίου βρισκόντουσαν το προσωπικό ασφαλείας (4 εργαζόμενοι το πρωί και 4 το απόγευμα) καθώς και ο Διευθυντής του εργοστασίου, ο Διευθυντής παραγωγής και 4 Προϊστάμενοι τμημάτων, για τους οποίους δεν θα απολογηθεί το σωματείο μας ,διότι ούτε μέλη μας είναι, αλλά επίσης εισήλθαν στο εργοστάσιο την ώρα που όλοι οι εργαζόμενοι ήταν στην πορεία.
Ο Αγγελόπουλος με μία ομάδα φοιτητών και τον βουλευτή Καραθανασόπουλο μπήκαν στο εργοστάσιο απωθώντας βίαια τον εργαζόμενο SECURITY φύλακα και
πετώντας τον κάτω προσπάθησαν να μπουν στον κυρίως χώρο του εργοστασίου με τα τσιγάρα στο στόμα.
Αλλά τι τους νοιάζει αυτούς αν έπιανε φωτιά το εργοστάσιο; (Σημειωτέο ότι στο εργοστάσιο βρισκόταν χιλιάδες τόνοι χαρτιού λόγω του αντικειμένου εργασίας).
Ο Αγγελόπουλος την άλλη μέρα θα πήγαινε στο κόμμα, ο βουλευτής στην βουλή, οι φοιτητές για καθοδήγηση και εμείς στο ταμείο ανεργίας!!!!
Εκεί το προσωπικό ασφαλείας ως όφειλε και έχει υποχρέωση προσπάθησε να προφυλάξει τον χώρο από τους τσιγαροφόρους εισβολείς, τότε δέχτηκαν λυσσαλέα υβριστική και σωματική επίθεση από την ομάδα των φοιτητών, τον Αγγελόπουλο και τον Καραθανασόπουλο, με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή και να έρθουν και 2 περιπολικά της αστυνομίας τα οποία κατέγραψαν τα γεγονότα.
Είναι φανερό ότι όλη αυτή η κίνηση έγινε για δύο λόγους:
Πρώτον γιατί ο Αγγελόπουλος δεν μπορεί να δεχθεί ότι αυτά που κρύβει, επιμελώς δυστυχώς για αυτόν, τα γνωρίζουν και άλλοι και έχει περάσει στο στάδιο του εκφοβισμού.
Και δεύτερον παίχτηκε ένα καλά στημένο επικοινωνιακό παιχνίδι για να αποφύγουν την κριτική για την απεργοσπασία που έκανε η παράταξη που υποστηρίζει το ΠΑΜΕ στο ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟ.
Τέτοιες τακτικές από κομματικούς συνδικαλιστές που παίρνουν τηλεφωνικές εντολές το εργατικό κίνημα τις έχει απορρίψει εδώ και καιρό. Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καθημερινό αγώνα μας για το δίκαιο και το μεροκάματο των εργαζομένων χωρίς να φοβόμαστε κανέναν και τίποτα.

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου