Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Τραβάει στα άκρα την κόντρα με εργαζόμενους στα ΜΜΕ ο Μιχελάκης

Φωτογραφία για Τραβάει στα άκρα την κόντρα με εργαζόμενους στα ΜΜΕ ο ΜιχελάκηςΜετά την προκλητική του απόφαση να εμφανιστεί στο απεργοσπαστικό δελτίο του ΣΚΑΪ και (το χειρότερο) στον απεργοσπάστη - εργοδοτικό, Νίκο Ευαγγελάτο (διαβάστε ΕΔΩ) ο Γιάννης Μιχελάκης, επιτίθεται με ανακοίνωση αυτή τη φορά κατά των εργαζόμενων τεχνικών της ΠΟΣΠΕΡΤ επειδή με την απεργία τους, δε θα μεταδοθεί, όπως ήθελε, το Ζάππειο 3 του Σαμαρά.

«Πρόκειται για πρωτόγνωρο γεγονός, που δείχνει ξεκάθαρα το στόχο των εμπνευστών της. Στόχος είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς. Είναι η μη προβολή της πρότασης του Αντώνη Σαμαρά και της ΝΔ για την οικονομία, για το πώς θα αρχίσει να βγαίνει η χώρα από την κρίση, που θα παρουσιαστεί στο Ζάππειο, την Κυριακή», σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Στερούν από τον ελληνικό λαό το δικαίωμα ενημέρωσης, για το μεγάλο ζήτημα της οικονομίας. Πλήττουν την ίδια τη Δημοκρατία», πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας την ΠΟΣΠΕΡΤ «πασοκική συντεχνία».

Εάν, κύριε Μιχελάκη, όντως οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ το κάνουν για τους λόγους που αναφέρετε, εμείς, τότε, τους βγάζουμε δύο φορές το καπέλο, για να δείτε πώς είναι η γλύκα να νομιμοποιείτε με την παρουσία σας, τους απεργοσπάστες του ΣΚΑΪ, του Αλαφούζου και του τσιράκι του Ευαγγελάτου, μαζί με την Σία Κοσιώνη, μην ξεχνιόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου