Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Οι εργαζόμενοι στην SEAT συνεργάζονται με τον Ερυθρό Σταυρό για να βοηθήσουν φτωχότερες οικογένειες

seat

Οι εργαζόμενοι στην SEAΤ στην Ισπανία συνεργάζονται με τον Ερυθρό Σταυρό στα πλαίσια καμπάνιας αλληλεγγύης για την συλλογή τροφίμων και παιχνιδιών που αποσκοπεί στην πρόληψη του κοινωνικού αποκλεισμού και της φτώχειας. Κάτω από το σλόγκαν “Είμαστε SEAT, δείχνουμε αλληλεγγύη”, η μάρκα έχει ενθαρρύνει τα 14.000 άτομα που περιλαμβάνουν το εργατικό δυναμικό του SEAT Group να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία, η οποία καθίσταται περισσότερο αναγκαία από ποτέ, λόγω της επιδείνωσης της ποιότητας ζωής πολλών ανθρώπων ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης.
Ο Πρόεδρος της SEAT, James Muir επισήμανε την μεγάλη σημασία της συμμετοχής των εργαζομένων:
Στην SEAT έχουμε δεσμευτεί για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων, ιδίως όσον αφορά σε αυτούς τους ανθρώπους που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση. Κάθε συνεισφορά, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή είναι, είναι μεγάλη και φανερώνει τη συμμετοχή και την αλληλεγγύη του καθενός μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
Η Πρόεδρος του Ισπανικού Ερυθρού Σταυρού Manuela Morán έχει δηλώσει πως η προτεραιότητα του Ερυθρού Σταυρού είναι:
Να συμπαρασταθεί σε εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε εξαιρετικά ευάλωτη κατάσταση, όπως οι οικογένειες όπου όλα τα μέλη είναι άνεργοι ή τα παιδιά που ζουν σε φτωχά νοικοκυριά. Έχουμε ξεκινήσει έκκληση με στόχο την ενίσχυση της ικανότητας μας να ανταποκριθούμε στο αυξανόμενο ποσοστό ανθρώπων που βρίσκονται κάτω από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις.
Ο Ερυθρός Σταυρός παρέχει κοινωνικές υπηρεσίες για δύο εκατομμύρια ανθρώπους στην Ισπανία. Με την έναρξη αυτής της παγκόσμιας έκκλησης, η οργάνωση έχει ως στόχο να βοηθήσει επιπλέον 300.000 ανθρώπους.

[Πηγή: Seat]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου