Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Βίντεο

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Βίντεο
Για υποδειγματική εκκένωση του εμπορικού κέντρου η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να μη θρηνήσουμε θύματα έκαναν λόγο εργαζόμενοι σε καταστήματα του Mall που βρίσκονταν σήμερα στη δουλειά τους για απογραφή.

«Ήρθαμε στις 10 για να κάνουμε απογραφή στο κατάστημά μας. Από εκείνη την ώρα υπήρχαν περιπολικά και ισχυρή αστυνομική δύναμη στο Mall. Μπήκαμε στα καταστήματα και μας ειδοποίησαν να εκκενώσουμε το χώρο σε 10 λεπτά. Με το που βγήκαμε, δεν είχαν περάσει 10 λεπτά και ακούσαμε την έκρηξη. Αρχικά υποθέσαμε ότι

ήταν από το υπόγειο» αναφέρει εργαζόμενη στο εμπορικό κέντρο.

«Ήρθαν σεκιούριτι μας φώναξαν να φύγουμε. Μέσα σε 10 λεπτά είχαμε φύγει από τα καταστήματα. Ακούστηκε δυνατή έκρηξη λίγο αργότερα» τονίζει ένας δεύτερος εργαζόμενος του Mall.

«Είδα ανθρώπους να τρέχουν προς τα έξω, αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα. Ρώτησα και μου είπαν για δυνατή έκρηξη που μόλις είχε γίνει. Άρχισαν να ειδοποιούν από τα μεγάφωνα να φύγει ο κόσμος» περιγράφει μια Τρίτη αυτόπτης μάρτυρας.

Εκτιμάται ότι εκείνη την ώρα βρίσκονταν περίπου 200 άτομα εντός του εμπορικού κέντρου και θεωρείται θαύμα που δε θρηνήσαμε θύματα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου