Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ντυνάν: Κίνδυνο για λουκέτο βλέπουν οι εργαζόμενοι

Την απόσυρση της άρσης της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του παραιτηθέντος προέδρου του ΕΕΣ του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, Γιώργου Χλαμπουτάκη ζητούν επτά μέλη του ΔΣ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τέσσερα μέλη της πλειοψηφικής παράταξης του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, καθώς βλέπουν τον κίνδυνο να καταρρεύσει η προσπάθεια εξεύρεσης επενδυτή για το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. 
Τα παραπάνω μέλη του Δ.Σ. και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, επισημαίνουν ότι υπάρχει ανάγκη σταθερής διοίκησης και προέδρου στον ΕΕΣ και το νοσοκομείο και απευθυνόμενοι προς την πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. του ΕΕΣ και του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, ζήτησαν να αποσύρουν την άρση εμπιστοσύνης τους προς τον κ. Χλαμπουτάκη, τονίζοντας ότι οι ίδιοι ήταν επί σειρά ετών μέλη του κεντρικού Δ.Σ. του ΕΕΣ. 
Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται τα εξής: 
"Σε συνέχεια της επιστολής άρσης της εμπιστοσύνης σας προς το πρόσωπο του Προέδρου Ε.Ε.Σ και του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν κ. Γεώργιου Χλαμπουτάκη, αιτούμαστε να αποσύρετε την ως άνω, αναλαμβάνοντας τόσο τις ευθύνες σας έναντι του Ε.Ε.Σ, του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν και των εργαζομένων των δύο Ιδρυμάτων, αλλά και συναισθανόμενοι την αναγκαιότητα σταθερής διοίκησης και Προέδρου που εσείς επιλέξατε, υπενθυμίζοντάς σας ότι επί σειρά ετών εσείς είστε μέλη του ΚΔΣ του Ε.Ε.Σ.
Μας έχετε εξαθλιώσει. Σταματήστε να απαξιώνετε 1500 οικογένειες και να μας πετάτε στο δρόμο. Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ δεν δύναται να αλλάζει κάθε δύο και τρεις μήνες αναίτια, ειδικότερα σε μία χρονική συγκυρία όπου ο Ε.Ε.Σ και το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν βιώνουν την πλήρη κατάρρευση". 
Η επιστολή αυτή υπογράφεται από τα μέλη Δ.Σ. του ΕΕΣ κ.κ. Νικ. Πανταζόπουλο, Ελένη Κατράπα, Αλέξανδρο Ξύδη, Ζωή Μαργέλλου, Αργυρώ Μιχελιουδάκη, Αγγελική Φανάκη και Νικ. Γεωργακόπουλο, καθώς και την πλειοψηφική παράταξη του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο, κ.κ. Ευφροσύνη Παύλου, Ελευθερία Δελαπόρτα, Ευγενία Τσιφτσίδου και Κωνσταντίνο Κρέτση. 

πηγή: tvkosmos.gr/www.sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου