Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Συλλήψεις για παράνομη εργασία και ηλεκτρονικό τζόγο

Σε συλλήψεις για παράνομη εργασία προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στην Κοζάνη, στην... Πτολεμαΐδα έγιναν συλλήψεις για παράνομο ηλεκτρονικό τζόγο και στη Φλώρινα συνελήφθησαν αετονύχηδες για παράνομο έρανο.
Τη περασμένη Κυριακή το βράδυ στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν τρία άτομα, έναν 25χρονο ημεδαπό, μια 33χρονη υπήκοο Μολδαβίας και μία 21χρονη υπήκοο Αλβανίας, Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας 39χρονης ημεδαπής, διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος ημεδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος απασχολούσε παράνομα τις ανωτέρω αλλοδαπές ως σερβιτόρες, χωρίς αυτές να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια εργασίας από τις αρμόδιες αρχές.
Η 39χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Εξάλλου, προχτές βράδυ στην Πτολεμαΐδα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, δύο ημεδαποί, μία 21χρονη γυναίκα και ένας 30χρονος άνδρας, για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
Ύστερα από αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος («internet cafe»), ιδιοκτησίας 29χρονης ημεδαπής, διαπιστώθηκε ότι η 21χρονη ημεδαπή ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, επέτρεπε στον 30χρονο, τη διενέργεια απαγορευμένου τυχερού παιγνίου σε παιγνιομηχάνημα.
Η 29χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται. Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ηλεκτρονικό παιγνιομηχάνημα και το χρηματικό ποσό των 20,50 Ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Παράνομος έρανος στη Φλώρινα
Τέλος, συνελήφθησαν προχτές τις βραδινές ώρες στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, τέσσερις Έλληνες, εκ των οποίων τρεις άνδρες 61, 33 και 23 χρονών και μια 47χρονη γυναίκα, για διεξαγωγή εράνου χωρίς την απαραίτητη από το νόμο άδεια.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: το χρηματικό ποσό των 823,66 €, 52 μπλοκ αποδείξεων δωρεάς και 22 μπλοκ με λαχνούς. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου