Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Ντροπή για τον ένστολο συνδικαλισμό, Μηδέν σχόλια στη διαβούλευση

Ντροπή για τον ένστολο συνδικαλισμό, Μηδέν σχόλια στη διαβούλευση

"Άκλαφτο κι ατουφέκιστο", δίχως καμία παρατήρηση "διένυσε" το πρώτο εικοσιτετράωρο της ανάρτησης του στη δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της αστυνομίας.
Πάει να περάσει λοιπόν ασχολίαστο ένα νομοθέτημα που επιδαψιλεύει αλλαγές στη ζωή και στην υπηρεσιακή καθημερινότητα του αστυνομικού, με τον συνδικαλισμό, που είχε στα χέρια του το κείμενο από τα τέλη Ιουνίου, να μην έχει προβεί ήδη σ' ένα πρώτο τροχοδεικτικό σχολιασμό. Στις πρώτες επισημάνσεις και παρατηρήσεις.
Είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα (μέχρι τις 5 Αυγούστου) ο χρόνος της διαβούλευσης και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, όμως αυτό δεν μειώνει σε καμία περίπτωση το βάρος της ευθύνης και το μέγεθος της ντροπής για τον ένστολο συνδικαλισμό που όλο το προηγούμενο διάστημα κομπορρημονούσε και βερμπάλιζε εκ του ασφαλούς.
Μήπως ο φόβος φυλάει τα έρμα;
Η ίδα ακριβώς ευθύνη βαρύνει και το προσωπικό της αστυνομίας και ειδικά τους νέους αστυνομικούς που έπρεπε ήδη να πάρουν θέση για όλα όσα σχεδιάζουν γι αυτούς, χωρίς να τους δώσουν το δικαίωμα ή την επίφαση να το κάνουν δίχως αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου