Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Απεργία για μια νεοφεουδαρχική κυβέρνησή....


Απεργία για μια νεοφεουδαρχική κυβέρνησή μου με την βια πουλάει την ζωή μας...

 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
 Συνάδελφοι-σσες.
          Η Ομοσπονδία μας την Τρίτη 16 Ιουλίου. συμμετέχει με όλες τις δυνάμεις της, σαν μια γροθιά στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η  ΓΣΕΕ, με συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 11:30 πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος, αντιδρώντας στο νέο πολυνομοσχέδιο του τρόμου, που κατατέθηκε στη βουλή.
          Οι συνεχιζόμενες αυθαιρεσίες της πολυκομματικής κυβέρνησης εις βάρος της δημοκρατίας και του λαού, πρέπει να σταματήσουν το γρηγορότερο και αυτοί που μπορούν να το καταφέρουν αυτό, είμαστε όλοι εμείς.
Οι εργαζόμενοί οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι νεολαίοι.
          Το άβουλο και πειθήνιο στα ξένα κέντρα αποφάσεων πολιτικό προσωπικό, που συγκροτεί την ετερόκλητη κυβέρνηση, ανερυθρίαστα και αδίστακτα καταργεί το ένα μετά το άλλο τα εργασιακά μας δικαιώματα.
          Απολύει εργαζόμενους, καταργεί δημόσια αγαθά και ξεπουλά οργανισμούς, επαναφέρει εισπρακτικούς μηχανισμούς της τουρκοκρατίας, επιστρατεύει του εργαζόμενους που τολμούν να απεργήσουν, φοροεξοντώνει τους αδύναμούς και φοροεπιβραβεύει τους οικονομικά ισχυρούς, εξοντώνει τους μικρο-ομολογιούχους βιοπαλαιστές, πολλαπλασιάζει τους άνεργούς, κλείνει τα σχολεία και τα νοσοκομεία, οδηγεί στην μετανάστευση τον λαό, καταργεί συνταγματικά δικαιώματα, την ελευθερία του λόγου, την δημόσια ραδιοτηλεόραση,  στηρίζει οικονομικά τις τράπεζες των πλειστηριασμών με τα δικά μας χρήματα…, και ο κατάλογος βαίνει εξοντωτικά ατέλειωτος…!  
           Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα δεν είναι  σε θέση  να το λύσουν. Το μόνο που καταφέρνουν χρόνια τώρα, είναι να διαλύουν την Δημοκρατία, να διαλύουν την χώρα, να διαλύουν τα πάντα!
          Αν δεν ξεπεράσουμε το σοκ, δεν καταφέρουμε να σταματήσουμε άμεσα αυτή την μικρόνοα και μικρόψυχη κυβερνητική συμπεριφορά, δεν αναχαιτίσουμε την εργοδοτική λαίλαπα της κερδοσκοπίας και δεν δώσουμε εμείς την λύση στα προβλήματα μας, το τέρας της πολιτικής και οικονομικής κρίσης θα μας καταπιεί έναν-έναν. Θα μας οδηγήσει στην εξαθλίωση των εργασιακών σκλαβοπάζαρων και στο περιθώριο της ιστορίας…..!
          Δεν θα επιτρέψουμε να παραδώσουν χώρα και τον λαό, αλυσοδεμένους στον παγκοσμιοποιημένο νεοφεουδαρχισμό.
          Έχουμε χρέος να αποτινάξουμε το σύνδρομο του θεατή και να γίνουμε ενεργοί πολίτες, γιατί αν συνεχίσουμε να παραμένουμε συγχυσμένοι, ενοχικοί και αναποφάσιστοι, δεν θα έχουμε ούτε εμείς χρόνο, ούτε ο χρόνος εμάς…!

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 
  ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                      ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Χ.  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου