Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Νέες αιτήσεις ένταξης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Δήμος Τρικκαίων

Koinoniko Pantopoleio
Ο Δήμος Τρικκαίων και η Συνειρμός αμκε ανακοινώνουν ότι πρόκειται να ανανεωθεί ο κατάλογος των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο παρέχει σε άπορους δημότες προϊόντα (είδη διατροφής, απορρυπαντικά, χαρτικά, είδη ρουχισμού, υποδήματα κλπ), αλλά και ψυχοκοινωνική υποστήριξη ώστε να προωθείται η κοινωνική τους ένταξη.
Για να ενταχθεί κάποιος/α στο Κοινωνικό Παντοπωλείο χρειάζεται να προσκομίσει τα παρακάτω Δικαιολογητικά:
1.Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
3. Φωτοαντίγραφα Ε1-Ε9 και εκκαθαριστικού σημειώματος οικονομικού έτους 2014 ή υπεύθυνη δήλωση (ότι δεν έχει υποχρέωση υποβολής Φορολογικής Δήλωσης), θεωρημένη από τη Δ.Ο.Υ.
4. Φωτοαντίγραφο κάρτας ανεργίας (αν υπάρχει)

5. Δικαιολογητικά αναπηρίας (αν υπάρχουν)
6. Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου υγείας (αν υπάρχει)
Όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες θεωρούνται εμπιστευτικά και θα τηρηθούν απολύτως οι κανόνες που αφορούν την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Οσοι/όσες είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου από την 1η Απριλίου 2015 έως και σήμερα, δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ξανά Αίτηση.
Υποβολή αιτήσεων
Αιτήσεις γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 στο Γραφείο Διαμεσολάβησης, στην οδό Ομήρου, αριθ. 6, τηλ. 24310 36900, από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου